Grosir parahu tipe tenda kémping luar

Pedaran pondok:

Tenda ngadopsi desain bentuk parahu. Dibandingkeun sareng ténda otomatis / manual tradisional: desain bentuk busur tina parahu ngagaduhan daérah panampi angin anu langkung alit sareng ningkatkeun résistansi angin tina ténda. 210 lawon PU T dipaké pikeun ningkatkeun kinerja tahan kaén tenda.


  • Ngaran Ilmiah: tenda kémping tipe parahu
  • Spésifikasi: 260 * 190 * 100cm
  • Warna: Warna kulawu atanapi khusus
  • Koéfisién ténda cai éksternal: 2000mm (kaasup) -3000mm (kaasup)
  • Koefisien waterproof tina handap tenda: 2000mm (kaasup) -3000mm (kaasup)
  • OEM: Ngarojong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-0

    Parameter Produk

    Parameter Produk

    Nami Grosir parahu tipe tenda kémping luar
    Modél TZH-A42-2
    Warna Warna anu tiasa disesuaikan
    Ukuranna 260 * 190 * 100cm
    Beurat 3.1Kg
    Ukuran Paket Diaméterna 86cm
    Luar Tenda 210 lawon poliéster T PU, résistansi tekanan cai 3000mmW / R
    Tenda Handap Pakéan tahan sareng tahan cai 210D Oxford lawon PU, indéks tahan cai 3000mm
    Strut 6.0mm rod fiberglass
    Struktur Bébas ngawangun sareng muka
    Fitur Tenda ieu saderhana pisan pikeun muka sareng disimpen, sareng langkung gampang dibawa.
    Aplikasi Éta cocog pikeun rekreasi luar sapertos kémping di luar, rekreasi pantai, sareng istirahat taman.

            Produk kami ngadukung kustomisasi OEM nilai-alit, kustomisasi inspeksi pabrik kustomisasi, sareng jaminan kualitas! Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun gawé bareng kami.

    Gambar lengkep

    Galéri Penampilan
    Alus pisan di jero boh di luar. Pamastian kualitas.

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-1

    Rohangan ageung, nyugemakeun panggunaan multi jalma
    Desain bentuk kapal gaduh rohangan interior anu lega, cocog pikeun seueur jalma pikeun beristirahat sareng muter.

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-2

    Jandéla sisi serong
    Buka sareng gulung, ngalih sakahayangna

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-3

    Panto dobel + jandela dobel
    Éntri sareng kaluar gratis, ngurilingan ventilasi

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-4

    4 liang segitiga azimuth
    Saatos jandéla sareng panto ditutup, ventilasi masih saé

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-5

    Nyegah hujan gedé
    Kémping tiasa tahan badai hujan ngadadak

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-6

    Detil tampilan ténda

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-7

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-9-11 Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-9-22 Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-9-33

    Skenario aplikasi

    Cocog pikeun sababaraha kali
    Henteu janten masalah dimana anjeun angkat, éta mangrupikeun ruang pandangan mobile

    Camping tent tianzhihui-A42-2-xq-8

    Contact-TianZhiHui-Foam-Mat-Co-Ltd-1

  • Saméméhna:
  • Teras: