TPE Yoga Mat Grosir Cina Kualitas Suplemén

Pedaran pondok:

Pabrikan Cina tikar yoga kualitas luhur kalayan harga anu kalapa. Grosir tikar yoga buatan China. Hubungi kami ayeuna pikeun kéngingkeun cutatan panganyarna. Suplier kalayan kisaran produk anu kawilang lengkep dina industri mat lantai di Cina


  • Ngaran Produk: Tpe Yoga Mat
  • Kodeu HS: 9506919000
  • Ukuran produk: 183 * 61 * 0.6 (CM)
  • Beurat produk: 800g ± 100 (G)
  • Ukuran karton: 51 * 40 * 63 (CM)
  • Ukuran kotak: 0,139 (m³) / 14KG
  • Paking: 12 lembar / karton film Pilem plastik + karton)
  • Warna: Bulao poék, oranyeu, Violet, héjo jukut, héjo poék, beureum, ungu poék, pink, biru ngora, hideung, Lake Blue
  • Sertipikat: CE, EN71-1,2,3, ROHS, PACH, REACH, PROP 65
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    3102895307_115403096

            Pikeun tikar yoga, tikar yoga anu seueur dianggo ayeuna di pasar didamel tina TPE sareng PVC. Tikar yoga tina dua bahan ieu ngagaduhan pemirsa anu tangtu. Nanging, aya seueur manpaat tikar yoga tina bahan TPE, sareng ayeuna janten bahan anu paling ngajangjikeun.

    Kauntungan anu teu tiasa diungkulan tina tikar yoga TPE.
            1. beurat enteng: Unggal bantal beuratna kira-kira 1200 gram, anu sakitar 300 gram langkung enteng tibatan bantal foamed PVC, janten gampang dibawa.
            2. Performa anti slip anu saé:partikel anti slip anu positip sareng éndah saatos ngadamel. Malah ngesang nalika latihan, kesang netes kana kasur, teu kedah hariwang ngeunaan leueur, sareng pangaruh anti slip masih saé.
            3. Bahan lemes sareng cocog ogé: ngagolér dina taneuh ibarat nyampur sareng lantai tanpa distorsi.
            4. ketahanan kuat:Sanaon kandelna 6mm, katahananana kuat. Ngaléngkah éta raoseun sapertos nincak méga.
            5. Bahan ramah lingkungan: teu aya PVC, teu aya unsur logam, teu bau.
            6. Daur Ulang: Éta tiasa dioksidasi sareng terurai sacara alami saatos dianggo pikeun nyingkahan polusi lingkungan.
            7. Geulis: tékstur permukaan anu indah, gampang warna, payuneun sareng tukang tiasa dicelup dina warna anu béda

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami: TPE Yoga Mat
    Spésifikasi: 61 * 183cm (spésifikasi anu sanés tiasa diluyukeun)
    Kandel: 6 mm
    Beurat:  1150-1250g
    Paking:  kaca warna segel girdle / pilem OPP / pilem shrinkable panas / karton / lima lapisan kotak luar kandel bergelombang
    Bahan: TPE Thermo Plastik Elastome
    Kustomisasi:  Désain gratis pikeun sababaraha garis dedeg sareng cetakan. Rupa-rupa warna, pola sareng spésifikasi tiasa gancang ngarobih numutkeun sarat pamésér. Rupa-rupa embossing, layar sutra, percetakan termal, UV digital, percetakan laser sareng pola LOGO tiasa dicitak dina kasur.
    Sertifikasi: Produk parantos lulus uji 6P sareng sertifikasi internasional SGS

    Warna Produk

    Ungu + Pink
    Jukut Héjo + Héjo
    Violet + pink
    Biru Gelap + Biru Cahaya
    Beureum + Violet
    Biru Cahaya + jukut Héjo
    Beureum + hideung
    Pink + Pink Light
    Héjo poék + Jukut Héjo
    Ungu + Pink

    深紫+浅粉

    Jukut Héjo + Héjo

    3105417472_115403096

    Violet + pink

    3105414640_115403096

    Biru Gelap + Biru Cahaya

    3104147857_115403096

    Beureum + Violet

    3102889360_115403096

    Biru Cahaya + jukut Héjo

    3102892109_115403096

    Beureum + hideung

    3102883442_115403096

    Pink + Pink Light

    3105420081_115403096

    Héjo poék + Jukut Héjo

    1

    5-0

    Ukuran biasa sareng ukuran ékspansi produk.
            Ukuran biasa: 183 * 61 * 0.6 (CM)
            Lain 183 * 80 * 0.6; 183 * 61 * 0.8 (CM) ukuran ékspansi. Upami anjeun kedah ngarobih ukuranana, anjeun tiasa ngahubungi manajer akun online Nyayogikeun jasa khusus.

    2-0

    Tékstur Positip: garis herringbone frontal nyayogikeun gesekan permukaan korma anu stabil
    Tékstur Balik: Riak cai dina tonggongna nyayogikeun cekelan anu stabil

    7

    Résistansi abrasi sareng cimata

    1

    Kapadetan foaming sacara luhur ngamungkinkeun rebound gancang tanpa kaleungitan kandel

    photo159

     4-1

             Yoga mat cocog pikeun: Sit-up, Aérobik, Kabugaran di luar ruangan, Pangrojong datar, push up, latihan Yoga Jst sababaraha bidang.

    3

    Lokakarya produksi ditembak nyata

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: