Bola kandel yoga yoga non-slip kandel borong

Pedaran pondok:

Bola yoga didamel tina bahan kelas tinggi PVC anu ramah lingkungan, anu henteu beracun sareng henteu raoseun, awét sareng henteu gampang cacad. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus dina sababaraha warna sareng bentuk. Anjeun tiasa ogé nyetak logo dina bola yoga, atanapi ngarobih bungkus anjeun.


  • Ngaran Produk: Bola Yoga Kacang
  • Bahan Produk: PVC anu ramah lingkungan
  • Kodeu HS: 9506919000
  • Warna: Biru, Ungu, Pink, Silver, Gray Atanapi didesain
  • Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
  • Kustomisasi: Nampi Kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Bola yoga didamel tina bahan kelas tinggi PVC anu ramah lingkungan, anu henteu beracun sareng henteu raoseun, awét sareng henteu gampang cacad. Bola yoga tiasa ngagentos linggih dina korsi, sareng éta ogé alat bantu anu saé pisan dina latihan. Hususna kanggo ngalaksanakeun kakuatan inti, koordinasi sareng kasaimbangan sakujur awak seueur ngabantosan. Sareng ditambah bola yoga ogé tiasa ngajantenkeun latihan langkung pikaresepeun.

    yoga ball-x-8

    yoga ball-x-2-2

    Parameter Produk

    Peanut Yoga Ball-x-1

    Parameter Produk

    Nami

    Bola Yoga Kacang
    Bahan

    PVC anu ramah lingkungan

    Spésifikasi 90 * 45CM
    Warna

    Biru, Ungu, Pink, Silver, Gray Atanapi didesain

    Logo

    Logo ngarobih

    Pamakéan

    Alat kabugaran, Awak kabugaran, urut kaséhatan.

    Fitur

    Kandel, ledakan-Buktina Sareng awét

    Gambar lengkep

    Biru
    Ungu
    Pink
    Beureum
    Kulawu pérak
    Biru

    Peanut Yoga Ball-x-9

    Ungu

    Peanut Yoga Ball-x-8

    Pink

    Peanut Yoga Ball-x-10

    Beureum

    Peanut Yoga Ball-x-11

    Kulawu pérak

    Peanut Yoga Ball-x-12

    Peanut Yoga Ball-x-6

            Téknologi kasalametan sareng ledakan: tembok bola kentel ku dua milimeter, sareng éta aman sareng ledakan-buktina.

    Peanut Yoga Ball-x-7

            Desain nozel gas kandel: ningkatkeun perlakuan nozel gas, umur panjang, teu aya kabocoran hawa

    Peanut Yoga Ball-x-2

            1. Mimiti tarik colokan hawa bodas dina bola kacang
            2. Lebetkeun inlet hawa pipa hawa kana liang hawa tina bal
            3. Tetep mencét kana pompa nganggo leungeun atanapi suku anjeun supaya kembung
            4. Saatos balna ageung kembung, tarik tabungna sareng gancang colokkeun colokan udara bodas pageuh (pastikeun nyolok ogé, atanapi éta bakal bocor)

    Peanut Yoga Ball-x-3

    yoga ball-x-7

    Yoga wheel-5-1

    Bengkel produksi saleresna

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Pamandangan Dipaké

    Peanut Yoga Ball-x-5

    Peanut Yoga Ball-x-4

            Bola yoga pikaresepeun pisan, lemes sareng fleksibel, éta ngabantosan latihan kasaimbangan awak, nyéépkeun seueur transformasi, sareng ngagaduhan fungsi pijet anu saé. Anjeun ogé kedah nyobian!
            Bola yoga tiasa nyayogikeun anjeun ku pangrojong lemes sareng permukaan rolling. Kituna, urang tiasa nganggo bola yoga pikeun ngarancang sababaraha latihan, anu teu tiasa disayogikeun ku alat latihan konvensional.

     

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: