Kustomisasi bola yoga kandel ngabeledugkeun

Pedaran pondok:

Bola yoga didamel tina bahan pvc kualitas luhur. Témbok bola 2mm kandel tiasa nahan memeres dina arah anu béda. Komo upami ngahaja nyabak bola, bal yoga moal bitu, mastikeun kasalametan anjeun!


  • Ngaran Produk: Bola Yoga PVC
  • Bahan Produk: PVC
  • Ukuran produk: 25-85cm diaméterna
  • Warna: Héjo, Biru, Ungu, Hideung, Pink, Beureum, Konéng, Jeruk atanapi Kustomisasi
  • Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
  • Kustomisasi: Nampi Kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Bola yoga didamel tina bahan tahan ledakan kelas tinggi, sareng karaosna lemes sapertos bolu. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan résistansi komprési sapertos ban sareng lemesna ogé élastisitas sapertos bola anu mantul. Logo anu indah dina bal ngajantenkeun raos elegan sareng olahraga. vitalitas.

    yoga ball-x-9

    Parameter Produk

    Parameter Produk

    Nami

    Bola yoga
    Bahan

    PVC

    Ukuranna Dia25cm / 45cm / 55cm / 65cm / 75cm / 85cm (Pilihan)
    Warna

    Héjo, Biru, Ungu, Hideung, Pink, Beureum, Konéng, Jeruk sareng anu sanésna.

    Logo

    Logo ngarobih

    Pamakéan

    Alat kabugaran, Awak kabugaran, urut kaséhatan.

    Warna Produk

    yoga ball-x-2-2

    yoga ball-x-8

    Gambar lengkep

    yoga ball-x-5

            Bola yoga didamel tina bahan pvc kualitas luhur. Témbok bola 2mm kandel tiasa nahan memeres dina arah anu béda. Komo upami ngahaja nyabak bola, bal yoga moal bitu, mastikeun kasalametan anjeun!

    yoga ball-x-3

    yoga ball-x-4

    yoga ball-x-7

    Yoga wheel-5-1

    Bengkel produksi saleresna

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Pamandangan Dipaké

    yoga ball-x-6

            Bola yoga henteu ngan ukur dianggo pikeun latihan yoga, tapi ogé pikeun olahraga sanés.

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: