Grosir Suede Rubber Yoga Mat

Pedaran pondok:

Mat yoga urang didamel tina TPE anu saé pikeun tuur anjeun sareng sendi awak anu sanésna sareng nyegah aranjeunna tina cilaka nalika ngalakukeun asanas sareng latihan. Tianzhihui Yoga Mat ngajantenkeun anjeun betah tanpa raos saimbang kusabab bantalna hébat.


  • Ngaran Produk: Garis sikep tpe tikar yoga
  • Kodeu HS: 9506919000
  • Ukuran produk: 183 * 61 * 0.6 (CM)
  • Beurat produk: 1150g ± 100 (G)
  • Ukuran karton: 52 * 40 * 65 (CM)
  • Ukuran kotak: 0,139 (m³) / 14KG
  • Paking: 12 lembar / karton film Pilem plastik + karton)
  • Sertipikat: CE, EN71-1,2,3, ROHS, PACH, REACH, PROP 65
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Suede rubber pad-1

            Produk ieu hampang sareng ipis, dibabawa, tiasa dilipat, sareng gampang dibawa. Karét handapeun henteu lésot dina taneuh. Pola percetakan warna dina permukaan anu saé sareng berehan (pola tiasa disesuaikan). Karét handapeun henteu sieun baseuh sareng leueur. Suede nyerep kesang sareng ramah kulit. Lapisan handap karét nyerep taneuh sareng henteu lésot. Perméabilitas hawa kuat. Éta tiasa dikumbah sareng dikumbah mesin, anu ngahémat usaha.
            Tapak karét ngagaduhan pangaruh cekelan anu saé, pangaruh nyerep peluh tina flannel, anu ngajagi kasihatan urang sareng lingkungan. Karét ngagaduhan ketahanan anu kuat sareng tahan résistansi cimata. Éta tiasa ngajagi sendi tuur, tungkak sareng bagian sanés urang. Pola percetakan khusus tiasa ngarobih pikeun nyumponan kabutuhan konsumén pikeun ngembangkeun mérek. Percetakanna saé. 

    Parameter Produk

    Nami Suede Karét Yoga Mat
    Spésifikasi 183 panjang * 63 lébar cm (lébar tiasa dihasilkeun 80-155cm)
    Kandel 1,5, 2, 3, 4, 5mm
    Beurat 800-3000g
    Pakét Kertas beueus-buktina kanggo bungkus / pilem OPP / karton / lima lapisan kotak luar anu dikencelkeun
    Bahan Suede + karét (ogé tiasa ngahasilkeun kaén bolong, gabus, kaén pangon, kaén Jiaji)
    Didamel khusus Rupa-rupa warna, pola sareng spésifikasi tiasa gancang ngarobih numutkeun sarat pamésér. Rupa-rupa embossing, saringan-sutra, percetakan panas, percetakan laser sareng pola LOGO tiasa dicitak dina kasur.
    Sértipikasi Produk ieu parantos lulus standar UÉ 00, uji 6P00 sareng sertifikasi internasional SGS

    Tikar yoga tiasa ngahasilkeun warna naon waé pikeun anjeun.
            Yoga mat anjeun tiasa ngaluarkeun logo perusahaan, nami pribadi, L0G0, garis, kecap motivasi, sareng sajabana dina posisi naon waé.

    Warna Produk

    Suede rubber pad-3

    Pedaran lengkep

    1 2

    Contact-TianZhiHui-Foam-Mat-Co-Ltd-1

  • Saméméhna:
  • Teras: