Résistansi Loop Latihan Band borong

Pedaran pondok:

Band résistansi didamel tina bahan TPE kualitas luhur. Aya 5 warna anu béda dina unggal rangkep, anu ngagambarkeun posisi beurat anu béda. Produk ogé tiasa nampi sababaraha monitoring lingkungan.


  • Ngaran Produk: TPE Résistansi Band
  • Bahan Produk: TPE
  • Ukuran produk: 600mm * 50mm
  • Warna: Héjo, biru, konéng, beureum, hideung
  • Tempat Asalna: Jiangsu, Cina
  • Kustomisasi: Nampi Kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Band résistansi ngagaduhan daya tahan anu saé, sareng gampang koordinasi sareng gerakan latihan yoga pikeun ngahontal bentuk anu langkung saé.
            Cocog pikeun jalma ngora sareng awéwé kalayan kakuatan anu cukup leutik, éta sacara efektif tiasa manjang sareng ngalaksanakeun otot sakujur awak, stabilkeun sikep sareng ngendalikeun jarak manjang, sacara efektif ningkatkeun kagiatan fisik, sareng ngawangun kurva awak anu sampurna. Mangrupikeun produk bantu pikeun latihan yoga sareng Pilates. Tiasa ningkatkeun minat latihan sareng ngarobih gaya latihan tunggal.

    resistance band-x-0

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami Pita Tahanan Résistansi
    Bahan TPE
    Ngepak Mawa kantong / kotak warna anu indah
    Warna Héjo, biru, konéng, beureum, hideung
    Didamel khusus Nyayogikeun kustomisasi LOGO
    Tempat anu lumaku Alat kabugaran, tren olahraga, awak kabugaran
    Ukuranna 600mm * 50mm

    Warna Produk

            Unggal sét produk ngandung 5 band résistansi. Dibagi kana 5 warna, masing-masing ngagambarkeun beurat anu béda. Kanggo detil, mangga tingal tabel ieu:

    Warna
    Panjangna
    Lebar
    Kandel
    Beurat
    Héjo
    600 MM
    50 MM
    0,3 MM
    10-15 pon
    Biru
    600 MM
    50 MM
    0,5 MM
    20-25 pon
    Koneng
    600 MM
    50 MM
    0,7 MM
    30-35 lbs
    Beureum
    600 MM
    50 MM
    0,9 MM
    35- 40 lbs
    Hideung
    600 MM
    50 MM
    1,1 MM
    45-50 pon

    resistance band-x-3

    Gambar lengkep

    resistance band-x-4

    Bahan TPE kualitas luhur gaduh résistansi kuat pikeun narekahan

    resistance band-x-5

    resistance band-x-6

    Produk tiasa diluyukeun sareng logo

    resistance band-x-8

    Bengkel produksi saleresna

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Aplikasi Produk

            Résistansi band mangrupikeun alat latihan fisik alit anu gampang dibawa, gampang dianggo, sareng épéktip pisan. Disebut ogé cincin elastis. Langkung ti 100 taun ka pengker, alat latihan résistansi band elastis dianggo dina lapangan kabugaran.resistance band-x-1

    resistance band-x-7

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: