bahan mat eva busa Fitur sareng pancegahan

        Tikar lantai busa EVA parantos seueur dianggo dina damel sareng kahirupan, sareng éta tiasa ditingali di bumi, tempat, gimnasium sareng tempat sanés. Produksi bahan EVA nganggo alas mat gaduh seueur kaunggulan. Salaku conto: résistansi shock anu saé, tahan cai, buktina listrik, sareng sajabana hayu urang terang ngeunaan bahan EVA.

https://www.bestyogasupply.com/

Fitur tina lanté busa busa EVA:
        Résistansi cai: struktur sél kedap udara, henteu nyerep cai, tahan uap, sareng tahan cai anu saé.
        Tahan korosi: tahan ka korosi kimia sapertos cai laut, gajih, asam, alkali, antibakteri, henteu toksik, henteu bau, sareng bebas polusi.
        Kaperluan prosés: Teu aya sendi, sareng gampang diolah sapertos mencét panas, motong, lem, sareng beungkeutan.
        Anti Geter: daya tahan luhur sareng anti ketegangan, kateguhan tinggi, shock-proof anu hadé sareng kinerja bantalan.
        Insulasi termal: insulasi termal anu hadé, pelestarian tiis sareng kinerja suhu handap, sareng tiasa tahan tiris parah sareng paparan.
        Insulasi sora: sél kedap udara, épék insulasi sora anu saé.

EVA mat treatment and attention

        Nalika eusi vinil asétat dina EVA kirang ti 20%, éta tiasa dianggo salaku palastik. EVA gaduh résistansi suhu rendah anu saé. Suhu dékomposisi termalna relatif handap, sakitar 230 ° C. Nalika beurat molekul ningkat, titik pelembutan EVA ningkat, sareng kaolahanana sareng permukaan gloss bagian-bagian palastik ngirangan, tapi kakuatan naék sareng pangaruh Kateguhan sareng résistansi retakan setrés lingkungan ningkat. Résistansi kimia sareng résistansi minyak tina Eva sakedik langkung parah tibatan PE sareng PVC, sareng parobihanana langkung atra ku paningkatan eusi vinil asétat.
        Dibandingkeun sareng PE, kinerja EVA ningkat, utamina dina hal élastisitas, kalenturan, gloss, perméabilitas hawa, sareng sajabana Salaku tambahan, résistansi na pikeun retakan setrés lingkungan parantos ningkat, sareng kasabaranana pikeun pangeusi parantos ningkat. Éta tiasa dianggo kalayan pangeusi langkung nguatkeun. Cara pikeun nyingkahan atanapi ngirangan dégradasi sipat mékanis EVA tibatan PE. EVA ogé tiasa dirobih pikeun kéngingkeun aplikasi anyar. Modifikasi na tiasa dianggap tina dua aspek: hiji nganggo EVA salaku tulang tonggong pikeun nyusun monomer anu sanés; anu sanésna nyaéta sabagian alkohol alkohol.

Perawatan mat EVA sareng perhatian
        Metode tarung seuneu:petugas pemadam kebakaran kedah nganggo masker gas sareng baju merangan seuneu sakujur awak, sareng mareuman seuneu dina arah angin. Agén anu ngabunuh: kabut cai, busa, bubuk garing, karbon dioksida, taneuh berpasir.
        Perawatan darurat:Ngasingkeun daérah anu terkontaminasi bocor sareng ngawatesan aksés. Putuskeun sumber seuneu. Disarankeun tanaga tanggap darurat nganggo masker debu (masker rai lengkep) sareng jas gas-proof. Nyingkahan debu, sasapu nepi ati-ati, nempatkeun dina kantong sareng mindahkeun ka tempat anu aman. Upami aya seueur kebocoran, kumpulkeun kanggo didaur ulang atanapi angkut ka tempat pembuangan limbah kanggo dibuang.
        Catetan Operasi:Operasi kapal udara, nyayogikeun kaayaan ventilasi alam anu saé. Operator kedah ngalaman latihan khusus sareng mastikeun kana prosedur operasi. Disarankeun operator nganggo pernapasan debu debu otomatis, kacamata kaamanan kimia, pakean pelindung sareng sarung tangan karét. Jauhkeun tina sumber seuneu sareng panas, sareng ngaroko dilarang pisan di tempat damel. Anggo sistem sareng alat-alat ventilasi ledakan-buktina. Hindarkeun ngahasilkeun debu. Hindarkeun kontak sareng oksidan sareng alkali. Nalika nanganan, muat sareng bongkar barang kalayan ati-ati pikeun nyegah karusakan bungkus sareng wadah. Dilengkepan jinis sareng jumlah alat-alat pemadam kebakaran sareng alat-alat perawatan darurat kabocoran. Wadah kosong tiasa résidu ngabahayakeun.
        Catetan Panyimpenan:Simpen dina gudang anu tiis sareng berventilasi. Jauhkeun tina sumber seuneu sareng panas. Éta kedah disimpen misah tina oksidan sareng alkali, sareng hindarkeun panyimpenan campuran. Dilengkepan ku rupa-rupa sareng kuantitas alat-alat seuneu. Area panyimpenan kedah dilengkepan ku bahan anu cocog pikeun ngandung kabocoran.
Dina prosés hiasan sareng prosés hiasan, upami anjeun milih bahan EVA salaku bahan karpét, anjeun tiasa aman nganggo bahan énggal ieu ku nengetan masalah anu didadarkeun di luhur. Pamakéna henteu kedah hilap mérek sareng saatos-penjualanna nalika mésér bahan. Ieu ogé konci pikeun matéri.


Waktos Post: Apr-29-2021