Pengumuman integrasi perusahaan

        Hai! Babaturan anu urang dipikacinta, konsumén anyar sareng lami! Hatur nuhun pikeun perusahaan di sapanjang jalan! Kusabab integrasi bisnis perusahaan grup kami! Yancheng Tianzhihui Mat Co., Ltd. sareng Pabrik Barang Olahraga Yandu Tianhui handapeun grup urang badé ngahiji sareng beroperasi. Ngaran anyar saatos ngahiji nyaéta: Yancheng Tianzhihui Sporting Goods Co., Ltd!

Yancheng Tianzhihui Sporting Goods Co., Ltd.
13 Juni 2021

China-Tianzhihui-Sports-Goods-1


Pos waktos: Jun-13-2021