Sababaraha akal ngeunaan mat yoga yoga

        Tikar yoga linen nyaéta tikar yoga kalayan garis. Éta dirombak dumasar kana mat yoga tradisional. Éta nganggo sistem yoga ortografik pikeun nyetak penguasa dina pipikiran instruktur yoga dina permukaan tikar pikeun ngabantosan praktisi latihan asana yoga anu leres. Éta ogé kondusip pikeun instruktur pikeun langkung hadé ngabimbing asana anu salah praktisi. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi mat yoga tradisional, tapi ogé ngagaduhan fungsi ngabantosan pitunjuk.

Some common sense about linen yoga mats

Pamakéan mat yoga yoga
Léngkah 1: milarian garis tengah salib
        Kami nyandak tikar yoga linen anu diteundeun dina taneuh salaku patokan sareng nangtung di tengah tikar. Dina mat, aya garis tengah vertikal silang dina mat yoga. Nalika urang latihan posisi yoga dina mat, urang mimiti kedah nganggo garis pusat silang ieu salaku standar.
Léngkah 2: Babandingan anu tepat
        Mat diteundeun dina taneuh, sareng garis payun anu jelas payuneun panon anjeun. Anu asana anjeun badé lakukeun nyaéta milarian tanda payuneun dina permukaan mat, teras gancang sareng akurat nempatkeunana dina posisi anu saluyu, teras ngadamel pangaturan anu saé sesuai napas awak. Naha éndah yén palatih tiasa ngalengkepan yoga asana kalayan leres ku nyalira!


Waktos Post: Apr-25-2021