Warta

  • Company integration announcement

    Pengumuman integrasi perusahaan

            Hai! Babaturan anu urang dipikacinta, konsumén anyar sareng lami! Hatur nuhun pikeun perusahaan di sapanjang jalan! Kusabab integrasi bisnis perusahaan grup kami! Yancheng Tianzhihui Mat Co., Ltd. sareng Pabrik Barang Olahraga Yandu Tianhui handapeun grup urang badé ngahiji sareng beroperasi. Ngaran anyar saatos ...
    Maca deui
  • eva foam mat material Features and precautions

    bahan mat eva busa Fitur sareng pancegahan

            Tikar lantai busa EVA parantos seueur dianggo dina damel sareng kahirupan, sareng éta tiasa ditingali di bumi, tempat, gimnasium sareng tempat sanés. Produksi bahan EVA nganggo alas mat gaduh seueur kaunggulan. Salaku conto: résistansi shock anu hadé, tahan cai, buktina listrik, sareng sajabana hayu urang terang ngeunaan EVA ...
    Maca deui
  • Some common sense about linen yoga mats

    Sababaraha akal ngeunaan mat yoga yoga

            Tikar yoga linen nyaéta tikar yoga kalayan garis. Éta dirombak dumasar kana mat yoga tradisional. Éta nganggo sistem yoga ortografik pikeun nyetak penguasa dina pipikiran instruktur yoga dina permukaan tikar pikeun ngabantosan praktisi latihan asana yoga anu leres. Éta ogé kondusif pikeun ...
    Maca deui
  • How to maintain TPE yoga mat

    Kumaha ngajaga TPE yoga mat

            Nalika urang ngalakukeun intensif dina latihan yoga, kulit ogé ngagaduhan seueur hubungan sareng tikar yoga TPE, tapi perendaman kesang ngajantenkeun tikar yoga TPE gampang katurunan baktéri, sareng beberesih tikar yoga TPE henteu tiasa diémutan. Janten kumaha urang ngabersihkeun mat yoga? 1. Pilih TPE yog anu leres ...
    Maca deui
  • Why use TPE yoga mats for practicing yoga

    Naha nganggo tikar yoga TPE pikeun latihan yoga

            Nalika urang ngalaksanakeun latihan yoga, urang kedah milih mat yoga anu saé kanggo ngabantosan. Meureun sababaraha rerencangan bakal nyarios: "Naha kuring ngan ukur nganggo simbut atanapi tikét nanjak murangkalih?". Ieu ngan ukur hartosna anjeun henteu terang pisan ngeunaan yoga, sareng anjeun henteu terang pisan ngeunaan awak anjeun. ...
    Maca deui
  • 2021 Spring Festival holiday announcement

    2021 Pengumuman liburan Festival Spring

    Mitra anu dipikacinta di bumi sareng luar negeri: Hatur nuhun kana dukungan anjeun taun ieu. Waktu liburan urang ti 2021-02-05 dugi ka 2021-02-18. Dina dinten kadalapan dinten kadalapan damel, kiriman normal tiasa dilakukeun. Salila Festival Spring, waktos pangiriman bakal langkung laun, janten waktos pangiriman tiasa s ...
    Maca deui
  • How to choose the resistance band

    Kumaha carana milih band résistansi

            Pita résistansi disebut ogé band résistansi kabugaran, band tegangan kabugaran atanapi band tegangan yoga. Éta umumna didamel tina latex atanapi TPE sareng utamina dianggo pikeun nerapkeun résistansi kana awak atanapi nyayogikeun bantosan nalika latihan kabugaran. Nalika milih band perlawanan, anjeun ...
    Maca deui
  • xpe crawling mat and epe crawling mat difference

    xpe crawling mat jeung epe crawling mat bédana

            Kami ngurus orok kalayan ati-ati pisan. Sababaraha bulan saatos orok dilahirkeun, orok bakal mimiti diajar ngorondang saderhana. Dina waktos ayeuna, mat ngorondang kualitas luhur diperyogikeun pikeun ngabantosan orok diajar ngorondang sareng nyegah orok tina ngahaja murag sareng ngaraheutkeun salami prosés ieu. B ...
    Maca deui
  • Talking about TPE Yoga Mat

    Ngawangkong ngeunaan TPE Yoga Mat

            Tikar yoga ayeuna dibagi kana dua jinis: tikar yoga tradisional sareng tikar yoga positip. Tikar yoga tradisional henteu ngagaduhan garis, sareng umumna ngan ukur ngagaduhan pangaruh panyalindungan, anti slip sareng isolasi, sedengkeun tikar yoga positip gaduh garis. Éta aya dina mat yoga tradisional. Dumasar kana inno ...
    Maca deui
  • About TPE yoga mat carrying and anti-slip introduction Portable

    Ngeunaan TPE yoga mat mawa sareng anti slip slip Portable

            Biasana yogi bakal nyiapkeun dua tikar, hiji kanggo bumi sareng hiji kanggo latihan outdoor. Portabilitas tikar yoga TPE di bumi tiasa dipaliré, tapi mat na kedah gampang dibawa. Mimiti, beuratna kedah enteng. Seueur mérek bakal ngahasilkeun 1.5-3mm perjalanan TPE yoga mat, anu tiasa langkung ...
    Maca deui
  • What is the standard size of TPE yoga mat

    Naon ukuran standar mat TPE yoga

            Ukuran standar internasional tikar yoga TPE utamina 61cmx173cm sareng 61cmx183cm. Tapi ayeuna, produk doméstik utami masih 61cmx173cm. Aya ogé spésifikasi anu sanés. Tikar yoga TPE anu ayeuna diékspor ka Jepang nyaéta 65x175cm. Kandel tikét yoga TPE m ...
    Maca deui