NBR yoga mat super kandel non slip sareng awét

Pedaran pondok:

Tikar yoga tiasa diluyukeun sareng sagala rupa LOGO sakumaha diperyogikeun, sareng nyayogikeun rupa-rupa téknologi percetakan sapertos embossing, percetakan sutra, transfer termal, percetakan offset, sareng percetakan laser. Kami nyayogikeun jasa OEM anu propésional kalayan MOQ anu rendah, gancang nyetak gancang, kualitas dipercaya, harga unit murah, hemat biaya, sareng kaunggulan anu jelas.


  • Ngaran Produk: Nbr Yoga Mat
  • Tempat asalna: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Ukuran produk: 183 * 61 * 1 (CM)
  • Ukuran karton: 51 * 40 * 63 (CM) / 0.17 (m³) / 16.5KG
  • Paking: 12 lembar / karton film Pilem plastik + karton)
  • Warna: ungu, pink, biru, oranyeu, héjo, hideung, aqua, kulawu, sareng konéng caang jsb.
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    nbr yoga mat xq-2

    Kauntungannana NBR yoga mat.
            Dukungan anu kuat, Bahan anu henteu ngotorkeun, Peuntasan gancang, Kulit anu lemes, résistansi anu saé.
            Warna anu biasa dianggo: wungu, pink, biru, oranyeu, héjo, hideung, aqua, kulawu, sareng konéng caang. Salaku tambahan kana warna anu sering dilakukeun, urang tiasa ngaropea sababaraha warna numutkeun sarat konsumén.

    Parameter Produk Dasar

    Parameter Produk
    Ngaran Produk NBR Yoga mat Bahan NBR (karét nitril ramah ECO)
    Ukuran produk 183 * 61 * 1 (CM)  Bungkusan Pilem palastik + karton
    Ukuran karton 58 * 45 * 65 (CM)  CBM 0,17m³
    Jumlah (karton) 9 lembar / karton Karton beurat 11 (KG)
    Aplikasi murid sakola SD jogét, yoga
    Fungsi nyerep shock, insulasi sora, buktina Uap
    Warna Warna anu biasa dianggo: wungu, pink, biru, oranyeu, héjo, hideung, aqua, kulawu, sareng konéng caang. Salaku tambahan kana warna sering
    didamel, urang tiasa ngaropea rupa-rupa warna numutkeun syarat pelanggan.
    Sertipikat CE, EN71-1,2,3, ROHS, PACH, REACH, PROP 65
    Didamel khusus Ukuran, warna, pola sareng saterasna produk sadayana ditampi kanggo disesuaikan.

    Daptar Spesifikasi Produk (Unit: cm)
    122 * 61 * 1
    122 * 61 * 1.5
    122 * 80 * 1
    122 * 80 * 1.5
    155 * 61 * 1
    155 * 61 * 1.5
    155 * 80 * 1
    155 * 80 * 1,5
    1,83 * 61 * 0,8
    183 * 61 * 1
    183 * 61 * 1.5
    185 * 80 * 1
    185 * 80 * 1.5
    1,85 * 130 * 1
    185 * 130 * 1.5
    200 * 160 * 1
    200 * 160 * 1,5
     
     
     

    Warna Produk

    Geser beurit kénca sareng ka katuhu pikeun ningali sababaraha warna

    nbr yoga mat xq-1

    Gambar lengkep

    nbr-15

    Catetan ngeunaan spésifikasi produk.
            Kami ngagaduhan sababaraha spésifikasi, henteu sadayana aya dina wéb. Ayeuna, aya sababaraha ukuran anu biasa dianggo dina halaman wéb. Upami anjeun henteu mendakan ukuran anu pas, anjeun tiasa konsultasi sareng manajer akun kami. Dina waktos anu sami kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus.

    nbr-16

            Lemes kentel: Bantalan pangaruh siku sareng tuur kana taneuh.
            Permukaan matte non-slip: Langkung caket kana pola lontar, pangaruh anti-selip langkung saé.

    nbr-0

            Bionic honeycomb ditutup sista. Enkapsulasi, daya tahan kuat, raoseun sareng lemes.

    nbr-14

    nbr-12

    nbr-17

    Widang Aplikasi

    4-1

            Yoga henteu ngan ukur ngagaduhan pangaruh perawatan kaséhatan, tapi ogé ngagaduhan pangaruh kaleungitan beurat. Kusabab kitu, seueur jalma ayeuna bakti kana proyék yoga. Pilihan prop pikeun latihan yoga saderhana pisan. Tikar yoga ogé tiasa latihan di lantai upami anjeun di bumi. Nanging, panggunaan tikar yoga anu pangsaéna. Hayu urang diajar ngeunaan panggunaan tikar yoga.
            Utamana cocog pikeun: sit-up, aerobics, outdoor fitness, flat support, push-up, yoga yoga sareng seueur bidang anu sanés. Saatos nganggo éta dina bantalan, éta tiasa nyingkahan cilaka kana sababaraha bagéan awak nalika latihan, nyeri sareng tanda hideung disababkeun ku cilaka, sareng tiasa ogé nyegah lebam dina tulang tonggong, tungkak, tulang pinggul, sendi tuur sareng bagian sanés.

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: