multifunctional olahraga rod latihan Feilishi rod borongan

Pedaran pondok:

Bar kabugaran Feilishi didamel tina gagang karét tpe sareng batang fiberglass. Éta tiasa dilaksanakeun, fascia batang jero, otot beuteung sareng sadaya otot taktak, kalebet jaringan konéktip, bakal nguatkeun dina waktos anu sami dugi ka lapisan anu paling jero.


  • Ngaran Produk: Rod Feilishi
  • Awet: Serat gelas optimal, kakuatan tinggi anti-rusak
  • Aman sareng kanyamanan: Ramah lingkungan sareng nyaman, karét pelindung karét
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-2

            Prosés ngagunakeun palang Feilishi pikeun laksana, awak bar bakal ngahasilkeun amplitudo khusus, anu bakal ngajalankeun otot batang jero, otot beuteung, otot taktak sareng otot inti bagian handapna dina kaayaan anu ketat sareng teras teras dirangsang ku amplitudo. , Ngamajukeun kamekaran otot sareng ningkatkeun metabolisme sadaya awak.

    Parameter Produk

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-1

     Parameter Produk
    Ngaran Produk: Rod latihan olahraga multifungsi Rod Feilishi borongan
    Bahan Produk: Karajinan karét / serat gelas
    Warna Produk: Beureum, Hideung, Koneng, Biru, Héjo, Ungu, Pink, Oranyeu, Emas, Silver
    Beurat: Sakitar 0,58kg
    Fungsi: Ngagancangkeun frékuénsi geter otot, ningkatkeun otot awak luhur
    Pikeun Jalma: Riungan kabugaran dina sadaya tahapan

    Pedaran lengkep

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-5

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-4

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-4 - 1

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq-4 - 2

    Felix fitness bar-tianzhihui-xq
    https://www.bestyogasupply.com/

  • Saméméhna:
  • Teras: