Kolong tinggi elastis EVA kolom borongan borongan

Pedaran pondok:

Kolom yoga didamel tina bahan EVA purity tinggi kalayan laminasi sakali, henteu toksik, henteu raos, fleksibel sareng élastisitas tinggi, sareng pangaruh tina masagi kulit pikeun ngeruk meridian. produk parantos lulus tés lingkungan 6P sareng sertifikasi internasional SGS. produk nampi salah sahiji syarat kustomisasi khusus anjeun.


  • Ngaran Produk: Kolom yoga elastis tinggi Eva
  • Bahan: Partikel eva kapadetan tinggi
  • Ukuran: 33 * 11cm Atanapi didaptarkeun
  • Warna sareng pola: Warna sareng pola anu teratur, atanapi warna sareng pola anu disesuaikan
  • Fitur: Aman sareng henteu bau, Anti Slip, Waterprooof, Nyaman, Densitas Tinggi
  • Pamakéan: Yoga, Olahraga, Kabugaran
  • Layanan OEM: Sadia (kandel / nyetak / logo / ukuran / warna)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Kolom yoga didamel tina bahan EVA purity tinggi kalayan laminasi sakali, henteu toksik, hambar, fleksibel sareng elastis, sareng pangaruh tina masagi kulit pikeun ngeruk meridian.
            Non-slip propésional, permukaan garis kontak kontak cembung, simulasi kulit manusa, sadaya sudut kakuatan tiasa gampang bébas.

    Yogacolumn-1

    Parameter produk

    Parameter produk  
    Nami Kolom yoga elastis tinggi Eva
    Spesifikasina panjangna 30 * diaméterna 11CM (spésipikasi anu sanés tiasa diluyukeun)
    Beurat kotor EVA + ABS pipah jero: 0.6-0.65kg EVA + PVC pipah jero: 0.8-0.85kg
    Pakét: Girdle halaman warna / pilem OPP / pilem shrinkable panas / karton / lima lapisan corrugated kotak luar kandel
    Kualitas EVA outsourcing + ABS atanapi PVC kolom jero kerung kolom yoga
    Kustomisasi  Rupa-rupa warna, spésifikasi, embossing, percetakan panas, percetakan laser sareng pola sanésna sareng pola LOGO tiasa gancang disaluyukeun numutkeun sarat pamésér.
    Fitur bahan baku impor, henteu bau, EVA kapadetan tinggi, super elastis, fleksibel sareng nyaman, suplai yoga profesional.

    Gambar lengkep

    Yogacolumn-2-1

            Ieu warna anu biasa urang anggo. Upami teu aya warna anu anjeun resep, urang tiasa ngarobih warna, bentuk sareng bungkus kanggo anjeun.

    Yogacolumn-3

    Garis geulis / santai otot
    Suku geulis / panangan langsing / Pijat tonggong handap / Ngaleungitkeun suku gajah

    Yogacolumn-6

    Bahan dobel langkung neken
    Bahan PVC di jero sareng bahan Eva di luar
    300 kg beban-bantalan anu kuat

    Yogacolumn-5-1

    Yogacolumn-4

    Sababaraha kagunaan umum

    Yogabrick-8-2

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Yogacolumn-5

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: