Garis sikep non-slip elastis tinggi TPE yoga mat borong

Pedaran pondok:

Tékstur anu béda dianggo dina payuneun sareng tukangeun mat yoga, anu tiasa maénkeun pangaruh anti-selip anu saé nalika ngalaksanakeun latihan yoga sareng ningkatkeun kasalametan latihan. Produkna nganggo TPE kualitas luhur salaku bahan baku, ramah lingkungan, henteu toksik, sareng henteu gampang dicabak.


  • Ngaran Produk: Garis sikep tpe tikar yoga
  • Kodeu HS: 9506919000
  • Ukuran produk: 183 * 61 * 0.6 (CM)
  • Beurat produk: 800g ± 100 (G)
  • Ukuran karton: 52 * 40 * 65 (CM)
  • Ukuran kotak: 0,139 (m³) / 14KG
  • Paking: 12 lembar / karton film Pilem plastik + karton)
  • Sertipikat: CE, EN71-1,2,3, ROHS, PACH, REACH, PROP 65
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Striped tube Pull rope-xq-1

            Produk didamel tina bahan TPE anu énggal, henteu kedah pikeun vulkanisasi termal, prosés produksi sadayana nganggo téknologi modifikasi anu ngarah kana industri, citakan busa otomatis suhu dikawasa komputer;
            Produk murni dina hal matérial, henteu aya bahan sékundér (limbah) sareng zat bahaya anu ditambihkeun, logam beurat dikaluarkeun, teu aya rasa anu ngaganggu, sareng bahan antibakteri ditambih.

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami: TPE elastis tinggi non-slip yoga mat borong
    Bahan TPE
    Kandel: 6 mm sareng 8mm
    Beurat:  Sakitar 1000 gram
    Ukuran produk:  183 * 61 * 0.6cm sareng 183 * 61 * 0.8cm
    Ukuran karton: 51 * 39 * 63 sareng 58 * 44 * 63 (12 lembar / kotak)
    Kustomisasi:  Désain gratis pikeun sababaraha garis dedeg sareng cetakan. Rupa-rupa warna, pola sareng spésifikasi tiasa gancang ngarobih numutkeun sarat pamésér. Rupa-rupa embossing, layar sutra, percetakan termal, UV digital, percetakan laser sareng pola LOGO tiasa dicitak dina kasur.
    Sertifikasi: Produk parantos lulus uji 6P sareng sertifikasi internasional SGS

    Warna Produk

    Striped tube Pull rope-xq-2

    Naha éta warna, logo, atanapi garis, éta tiasa disaluyukeun.

    5-0

    Ukuran biasa sareng ukuran ékspansi produk.
            Ukuran biasa: 183 * 61 * 0.6 (CM)
            Lain 183 * 80 * 0.6; 183 * 61 * 0.8 (CM) ukuran ékspansi. Upami anjeun kedah ngarobih ukuranana, anjeun tiasa ngahubungi manajer akun online Nyayogikeun jasa khusus.

    2-0

    Tekstur sisi dua, Puterkeun kinerja anti skid anu pangsaéna.

    7

    Résistansi abrasi sareng cimata

    1

    Alus rebound, touch latex

    photo159

     4-1

             Yoga mat cocog pikeun: Sit-up, Aérobik, Kabugaran di luar ruangan, Pangrojong datar, push up, latihan Yoga Jst sababaraha bidang.

    3

    Lokakarya produksi ditembak nyata

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: