Dilipat ruang tamu rumah tangga kandel orok naék

Pedaran pondok:

XPE Childrens play mat, density tinggi, kakuatan tinggi, rebound anu saé, kinerja bantalan anu hadé. produk anu diékspor ka Éropa, Jepang, Rusia, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés sapanjang taun. Produkna parantos disahkeun ku Uni Éropa SGS sareng standar kaamanan 3C.


  • Ngaran produksi: Barudak maénkeun mat
  • Panjang sareng gelar standar: 1.8m, 2.0m atanapi ngaropea
  • Kandel standar: 8mm, 10mm, 15mm, 20mm atanapi ngarobih
  • Paking: Kantong, kotak kado portabel
  • Fitur: Anti-slipEco-friendly, Waterproof, Korosi- tahan, Kerut- tahan, Anti-, Elastisitas
  • Aplikasi: Barudak, Balita, Orok Orok sareng Taman Latihan Taman
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Crawling mat-x-12

            XPE mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan. Dibandingkeun sareng EPE, XPE ngagaduhan kapadetan tinggi, élastisitas anu saé, sareng kaamanan anu luhur. Éta moal ngarugikeun kulit lembut orok. Salaku tambahan, XPE crawling mat ngagaduhan daya tahan anu saé, kakuatan tarik anu luhur, sareng langkung awét.

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami Dilipat ruang tamu rumah tangga kandel orok naék
    Bahan XPE
    Gaya Rupa-rupa pilihan
    Ukuranna Sababaraha ukuran aya
    Fitur Non-Toxic, Waterproof, Dicuci, awét, Non-Slip, Nyaman
    Sértipikat EN71-3, CE, Sedex

    Gaya Produk

    Sisi A: Little Bear numpak sapédah Sisi B: ngukur jangkungna
    Sisi A: Sato Sareng Nomer Sisi B: ukuran jangkungna
    Sisi A: Ngabuburit dina jalur Sisi B: Little Koala
    Sisi A: Leutik Koala Sisi B: Pegasus Leutik
    Sisi A: Bear Balon Sisi B: Sato Sareng Nomer
    Sisi A: Little Bear numpak sapédah Sisi B: ngukur jangkungna

    Crawling mat-colour-2

    Sisi A: Sato Sareng Nomer Sisi B: ukuran jangkungna

    Crawling mat-colour-1

    Sisi A: Ngabuburit dina jalur Sisi B: Little Koala

    Crawling mat-colour-4

    Sisi A: Leutik Koala Sisi B: Pegasus Leutik

    Crawling mat-colour-3

    Sisi A: Bear Balon Sisi B: Sato Sareng Nomer

    Crawling mat-colour-6

    Gambar lengkep

    Crawling mat-x-2

    Saatos desain ulang, penampilan na langkung saderhana sareng anggun

    Crawling mat-x-9

    Aman sareng teu raoseun, ibu hamil / sepuh / murangkalih tiasa ngagunakeunana kalayan percaya diri.

    Crawling mat-x-10

    Rupa-rupa ketebalan pikeun milih

    Crawling mat-x-4

    Meungpeung panas sareng henteu nempel ka jalma nalika usum panas

    Crawling mat-x-4 - 1

    Jauhkeun tina tiis sareng kalembaban dina usum salju

    Crawling mat-x-5

    Garis anti-slip, orok ngarayap tanpa slipping: tékstur rata-rata disusun dina permukaan tikar, sareng suku henteu dieunakeun

    Crawling mat-x-6

    Gampang dibersihkeun, kokotorna musna kalayan ngan ukur ngusap tunggal: permukaan tahan cai sareng tahan noda, noda susu sareng noda cikiih moal ngembul, ngirangan tumuh baktéri.

    Crawling mat-x-7

    Pola anu béda dina dua sisi, Hiji potongan kanggo dua lembar luhur. pola dicitak dina lapisan jero pilem matte, anu langkung aman tanpa kontak langsung sareng kulit orok.

    Crawling mat-x-8

    Sertipikat uji organisasi anu berwibawa langkung pasti

    Skenario aplikasi

            Xpe crawling mat mangrupakeun mat ngorondang kualitas langkung saé. Ramah lingkungan sareng henteu beracun. Busa pe, ramah lingkungan, henteu toksik, teu bau, ayeuna diaku salaku bahan anu ramah lingkungan di dunya; éta moal ngakibatkeun efek samping kana kulit lembut orok

    Crawling mat-changjing-1 Crawling mat-changjing-2 Crawling mat-changjing-3 Crawling mat-changjing-4 Crawling mat-changjing-5

    Contact Tianzhihui Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: