Ngarobih kabugaran TPE yoga kabugaran

Pedaran pondok:

Produk Pijat Yoga Wheel didamel tina énggal anyar + tpe. Beungeut produk henteu rata sareng ngagaduhan pangaruh anti selip sareng anti serelek. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngagaduhan résistansi cai anu saé sareng tiasa dikumbah langsung ku cai, teras diusap garing saatos dikumbah. Pikeun produk éta sorangan, urang tiasa ngaropea bentuk, warna sareng bungkus naon waé pikeun anjeun.


  • Bahan: Roda Yoga Pijat
  • Tempat asalna: Jiangsu, Cina (Daratan)
  • Ukuran: Disaluyukeun
  • Beurat: 1,8KG
  • Pamakéan: Yoga, Olahraga, Kabugaran
  • Ngaropea: Narima kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Latihan Kabayang Yoga Kabayang Yoga bakal masihan anjeun kakuatan pangrojong. Ngaliwatan Roda Yoga pikeun méréskeun meridian awak, digabungkeun sareng Yoga Wheel pikeun latihan Yoga Kabayang, anjeun tiasa manteng, masagi sareng ngarobih tulang tonggong, ngareureuhkeun otot, langkung saé muka rongga dada sareng ningkatkeun payuneun Kalenturan tiasa ngabantosan awak datang ka tukang ngalipet deui langkung raoseun sareng aman.

    Yoga wheel-1

    Parameter Produk

    Parameter Produk  
    Nami Roda Yoga Pijat
    Bahan EVA + TPE
    Beurat 1,5KG
    Ukuranna Disaluyukeun
    Warna Pink, wungu, cyan atanapi ngaropea
    Fitur Ketahanan anu saé, cocog pikeun rupa-rupa adegan olahraga
    Sértipikasi Produk parantos lulus uji lingkungan 6P sareng sertifikasi internasional SGS

    Gambar lengkep

    Yoga wheel-2

            Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus (warna, bentuk atanapi bungkus, jst)

    Yoga wheel-3

    Pijat santai anti slip di titik anu diangkat

            Jagged: garis serrated ukiran halus, garis jelas, non-slip sareng langkung anti drop.

            Elastisitas tinggi: rebound tinggi, urut langkung raoseun. Gampang nungkulan kakuatan ti sagala sudut

    Yoga wheel-4

    Tahan cai sareng tahan kesang
    Gampang dibersihkeun sareng garing

    Yoga wheel-5-1

    Bengkel produksi saleresna

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Modél Tembongkeun

            Pijat Yoga Wheel ngagaduhan seueur kagunaan dina kahirupan sadidinten. Salaku conto: latihan yoga, ngorondang orok, latihan murangkalih, planks, sit-up, push-up, latihan nyaring otot beuteung, Jaga, jst.

    Massage Yoga Wheel-x-5

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: