EVA Taekwondo mat mangrupakeun super kandel non-slip sareng awét

Pedaran pondok:

Mat Taekwondo gaduh bantalan anu saé, sareng pangaruh shockproof ngalindungan para praktisi. Permukaan na nyoko kana rupa-rupa pola sareng pangaruhna teu dieunakeun.
Fungsi lengkep: Tikar lantai Tianhui Bahan lemes sacara efektif nyingkahan generasi noise, sareng dina waktos anu sami, éta ngagaduhan fungsi insulasi panas sareng tahan uap.


  • Ngaran produksi: EVA taekwondo mat
  • Ukuran: 102 * 102 * 2.5CM / 2KG
  • Paking: 5 lembar / Kantong atanapi karton
  • Fitur: Anti-slipEco-friendly, Waterproof, Korosi- tahan, Kerut- tahan, Anti-, Elastisitas
  • Aplikasi: Barudak, Balita, Orok Orok sareng Taman Latihan Taman
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Tikar Taekwondo, ogé katelah Taekwondo mat, lantai Taekwondo, Taekwondo mat, nyaéta tikar anu dibentuk ku ngabuikeun partikel sareng pigmén EVA plastik (warna master batch).
            Mat Taekwondo gaduh bantalan anu saé, sareng pangaruh shockproof ngalindungan para praktisi. Permukaan na nyoko kana rupa-rupa pola sareng pangaruhna teu dieunakeun.

    Taekwondo mat-xq-5

    Parameter Produk

    Nami:
    Kualitas Tinggi Eva Taekwondo Mat
    Bahan:
    EVA
    Warna:
    pink / héjo / oranyeu / konéng / beureum / ungu / hideung / beige / biru (sakumaha sarat konsumén)
    Fitur:
    Anti-slipEco-friendly, Waterproof, Korosi- tahan, Kerut- tahan, Anti Bakteri, Non- toksik, Élastisitas
    Aplikasi:
    Kamar murangkalih murangkalih murangkalih sareng Gym Latihan Taman
    Ukuran:
    30 * 30CM, 60 * 60CM, 100 * 100CM
    Kandel:
    1CM, 1.5CM, 2CM, 3CM, 4CM, 5CM
    Waktos prosés:
    25-30 dinten
    Sampel:
    2 dinten damel, Sampel gratis tapi mayar biaya kurir
    Paking:
    10 buah / set dipak dina bungkus ngaleutikan; 12sét / CTN (atanapi sakumaha sarat konsumén)
    Pola:
    pola daun, pola T
    Kauntungannana:
    Non-bau / non-toksik / anti-slip / waterproof
    OEM & ODM:
    nyayogikeun
    Sertipikat:
    CE, EN71-1,2,3, ROHS, PACH, REACH, PROP 65
    Didamel khusus
    Ukuran, warna, pola sareng saterasna produk sadayana ditampi kanggo disesuaikan.

    Warna Produk

    MAT PÉNGAL Témbongkeun

    t-1

    Pilihan warna

    t-2

            Kelir sareng pola anu biasa dianggo dina produk.
            Gambar di luhur mangrupikeun warna sareng pola anu biasa dianggo dina produk kami. Upami anjeun resep warna atanapi pola anu sanés, kami ogé bakal senang ngarobihna saluyu sareng sarat anjeun.

    Gambar lengkep

    Taekwondo mat-xq-2

            Pilihan anu hadé sareng sertifikasi kaamanan:Pilihan Bahan kaamanan partikel EVA tingkat luhur dijamin. Saatos mancanagara sababaraha sertifikasi lembaga inspeksi kualitas.
            Fungsi lengkep: Tikar lantai Tianhui Bahan lemes sacara efektif nyingkahan generasi noise, sareng dina waktos anu sami, éta ngagaduhan fungsi insulasi panas sareng tahan uap.

    Taekwondo mat-xq-6

    Taekwondo mat-xq-7

    Taekwondo mat-xq-8

     Fitur
            Résistansi cai: struktur sél airtight, henteu nyerep cai, tahan uap, résistansi cai anu saé.
            Résistansi korosi: résistansi kana korosi kimia sapertos cai laut, gajih, asam, alkali, anti baktéri, henteu toksik, henteu bau, sareng bébas polusi.
            Anti geter: daya tahan luhur sareng tahan ka tegangan, kateguhan anu kuat, sareng kinerja shock / bantalan anu saé.
            Insulasi termal: insulasi termal anu saé pisan, pelestarian tiis sareng kinerja suhu handap, sareng tahan tiis parah sareng paparan.
            Insulasi sora: sél kedap udara, épék insulasi sora anu saé.
            Katahanan; manjang sareng katahanan bakal langkung saé tibatan bahan sanés.

    Skenario aplikasi

    Taekwondo mat-xq-1

    Kasus palanggan ditémbak.
            Tikar Taekwondo tiasa dianggo di kamar, kamar mandi, gim, stadion, taman kanak-kanak, aula taekwondo, ruang bela diri, studio tari, outdoor sareng tempat sanésna.

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: