Kantong yoga portabel waterproof custom

Pedaran pondok:

Kantong yoga dijait halus ku lawon anu énggal sareng murni. Dina prosés produksi, urang tiasa nangkep unggal prosés sareng pamariksaan kualitas sacara real waktos, sareng nyampurnakeun unggal jéntré. Jantenkeun produkna langkung modis sareng jantenkeun anu nganggo éta raoseun sampurna.


  • Ngaran Produk: Kantong Yoga
  • Bahan Produk: Kaén katun, kaén linen, kanvas, kaén tahan cai, kaén poliéster, kaén khaki
  • Prosés: layar sutra, percetakan transfer termal, percetakan offset
  • Gaya: konvensional: handap sareng henteu sisi, handap sareng henteu sisi, handap sareng sisi
  • Paking: Kantong tahan cai, karton, seueur.
  • Kustomisasi: Nampi Kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

            Kantong yoga dijait halus ku lawon anu énggal sareng murni. Dina prosés produksi, urang tiasa nangkep unggal prosés sareng pamariksaan kualitas sacara real waktos, sareng nyampurnakeun unggal jéntré. Jantenkeun produkna langkung modis sareng jantenkeun anu nganggo éta raoseun sampurna.

    Yoga bag-x-0

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami Kantong yoga
    Spésifikasi Spésifikasi 65 * 27cm (spésifikasi anu sanés tiasa diluyukeun)
    Warna hideung, pink, beureum, biru, héjo, oranyeu (rupi-rupi lawon warna tiasa disaluyukeun numutkeun sarat)
    Ngepak panas shrinkable pilem / kaca warna girdle / pilem OPP / karton / lima lapisan kotak luar kandel bergelombang
    Kualitas Bahan Katun, linen, kanvas, kaén tahan cai, kaén poliéster, khaki
    Kategori produk Kantong lawon Oxford, kantong lawon Oxford, kantong tali poliéster, kantong Oxford praktis, tas kaén Oxford, kantong kaén Oxford tahan banting, ransel tali, kantong skate sareng kantong lawon Oxford anu disesuaikan
    Kustomisasi Bisa gancang nyetak sagala rupa LOGO

    Gambar lengkep

    Yoga bag-x-2 Yoga bag-x-3 Yoga bag-x-4 Yoga bag-x-5 Yoga bag-x-6 Yoga bag-x-7 Yoga bag-x-8 Yoga bag-x-9 Yoga bag-x-10 Yoga bag-x-12 Yoga bag-x-13 Yoga bag-x-14 Yoga bag-x-15 Yoga bag-x-16 Yoga bag-x-17 Yoga bag-x-18 Yoga bag-x-19

    Tentang Kami

    Yoga wheel-5-1

    Bengkel produksi saleresna

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    CHINA · YANCHENG TIANZHIHUI MAT CO., LTD

    Kontak: Tony (Manajer)
    Tel Teles: + 86-0515-66882760
    Hapé: + 86-180-7164-3652
    E-mail: Tony@bestyogasupply.com
    APP sosial: + 86-180-7164-3652

  • Saméméhna:
  • Teras: