Pemula Bantosan Bantosan Yoga Kontraksi Band Band Grosir

Pedaran pondok:

Perban yoga disebut ogé tali yoga, anu henteu elastis. Éta henteu ngan ukur tiasa ngabantosan tulang sareng manjangkeun waktos sikep cicing, tapi bahkan tiasa dianggo pikeun ngencarkeun awak ku sabuk angkat, supados dua leungeun tiasa bébas ngalaksanakeun régang régang. Nalika ngalaksanakeun cangkéng atanapi cangkéng kontraksi, éta tiasa dianggo salaku angkat suku atanapi kakuatan bantalan pingping!


  • Ngaran Produk: Band manteng yoga
  • Bahan Produk: Katun 100% + poliéster élastis tinggi
  • Ukuran produk: 183 * 3.8cm; 245 * 3.8cn
  • Warna: Bulao, biru bulao, ungu ngora, ungu jero, hideung, héjo buah, héjo tentara, beureum beureum, pink, oranyeu
  • Tempat Asalna: Didamel di Cina
  • Kustomisasi: Nampi Kustomisasi
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Yoga stretch band-xq-20

    Parameter Produk

    Parameter Produk
    Nami: Yoga Stretch Band
    Spésifikasi 183 * 3.8cm 245 * 3.8cn (spésifikasi sanésna tiasa disesuaikan)
    Paking: pilem shrinkable panas, kaca warna segel cangkéng, pilem OPP, kotak kertas, lima lapisan kotak luar kandel bergelombang
    Kualitas: Katun 100% + poliéster élastis tinggi
    Kustomisasi: Rupa-rupa spésifikasi, warna, sareng percetakan LOGO sareng sababaraha pola tiasa disesuaikan numutkeun sarat
    Warna: Bulao, biru bulao, ungu ngora, ungu jero, hideung, héjo buah, héjo tentara, beureum beureum, pink, oranyeu
    Sertipikat: Produk parantos lulus SGS, sertifikasi uji lingkungan 6P
    Yoga stretch band-xq-19

    Warna Produk

    Yoga stretch band-xq-2

            Warna umum produk sapertos kieu: biru, biru ngora, ungu ngora, ungu poek, hideung, héjo buah, héjo tentara, acuk beureum, pink, jeruk.
            Produk nembak nyata, ngagambarkeun penampilan aslina, sareng euyeub ku warna. Rupa-rupa warna kartu warna Pantone tiasa gancang disesuaikan sakumaha diperyogikeun.

    Gambar lengkep

    Yoga stretch band-xq-21

    Cingcirining klasik, awét, Kabel halus, aman sareng awét

    Yoga stretch band-xq-22

    Kandel 2mm, kakuatan tarik anu kuat, bahan poliéster, tarik lemes

    Yoga stretch band-xq-16

    Yoga wheel-6

    Laporan sertifikasi sareng tés

    Aplikasi Produk

            Tali manjang yoga umumna disebut tali yoga, anu henteu elastis, kecuali pikeun ngabantosan otot sareng tulang manjangan sareng manjangkeun waktos tetep tina sikep;
            Anjeun tiasa ogé ngagunakeun tali manjang pikeun ngencengkeun awak dina tempatna, supados dua leungeun tiasa dibébaskeun sareng manteng kana eusi haté anjeun. Pangsaéna pikeun milih jinis buckle dobel jenis ieu pikeun manjang tali.
            Nalika pemula henteu kenal sareng gerakan yoga umum atanapi henteu tiasa ngahontal fungsi gerakanana, éta tiasa langkung saé upami aranjeunna nambihan sababaraha alat bantu sareng bimbingan guru yoga!
            Nalika ngalaksanakeun cangkéng atanapi cangkéng penyuluhan, éta tiasa dianggo pikeun ngangkat suku atanapi ngandelkeun kana pingping.

    Yoga stretch band-xq-13
    Yoga stretch band-xq-18
    Contact-Tianzhihui-Mat

  • Saméméhna:
  • Teras: