Tentang Kami

China Tianzhihui Sports Goods-0-1-1

China Tianzhihui Sports Goods-1

Ngeunaan Barang Olahraga Tianzhihui

Tinjauan Perusahaan:
        Yancheng Tianzhihui Sporting Goods Co., Ltd. (Disingget: Tianhui Sporting Goods) nyaéta perusahaan anu ngahijikeun industri sareng perdagangan. Spésialisasi dina panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan sababaraha produk olahraga sareng produk alat kabugaran. Kami gaduh dasar produksi produk modern anu modern sareng sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah.
Pangwangunan perusahaan:
        Yancheng Tianzhihui Sports Goods Co., Ltd. (baheulana Yancheng Tianzhihui Mat Co., Ltd.) mangrupikeun cabang ti China Tianhui Int Group. Tianzhihui Mat kéngingkeun Pabrik Barang Olahraga Tianhui di Dagang Town, Distrik Yandu, kota ieu tanggal 13 Juni 2021. Saatos parantosan akuisisi, pikeun pangembangan anu langkung saé, perusahaan diganti nami: Yancheng Tianzhihui Sporting Goods Co., Ltd. Dina waktos anu sami, supados langkung mempermudah ékspor barang konsumén, kami parantos nyetél sub-gudang di kota palabuhan anu caket.

        Ayeuna produk kami henteu ngan ukur produk asli mat Tianzhihui: tikar lantai EVA, tikar ngorondang murangkalih, karpét, tikar yoga sareng pasokan yoga, tapi ogé alat-alat olahraga sareng barang olahraga ti Pabrik Barang Olahraga Tianhui. Sareng sadaya produk parantos lulus sertifikasi SGS, CE sareng organisasi berwibawa sanés.
Pilari ka hareup:
        Ti saprak didirikeun, Tianhui Sports Barang parantos teras-terasan nuturkeun inti tina nilai kajujuran sareng kualitas. Kalayan kualitas produk anu stabil, kategori produk anu beunghar, sareng jasa tulus sareng propésional, kami parantos nampi kapercayaan sareng hormat konsumén di bumi sareng luar negeri. Dina raraga nyayogikeun langkung saé jasa pengadaan kanggo babaturan asing, grup bakal ngarencanakeun ngawangun perusahaan manajemén ranté suplai propésional di waktos hareup pikeun mempermudah kabutuhan pengadaan pelanggan!

China Tianzhihui Sports Goods-2

LAYANAN KAMI

China Tianzhihui Sports Goods-3

MODE TRANSPORT

China Tianzhihui Sports Goods-4

Pengiriman barang Ku Laut:
Waktos Pangiriman: Sakitar 30-40 Dinten
Pangiriman Ku Aircargo
Waktos Pangiriman: 5-8 Poé Usaha
                        Éta gumantung kana daérah éta

Pangiriman Ku Express
DHL: Waktos Pangiriman: 3-5 Dinten Usaha
UPS / Fedex / TNT /
Waktos Pangiriman.5-7 Dinten Usaha
EMS: 7-15 Poé Usaha.

SKOP DAGANG

China Tianzhihui Sports Goods-5