26 inci tilepan shock nyerep sapédah gunung

Pedaran pondok:

Pigura anu saé parantos tahan dina tés. Kami] ngadopsi bahan baja karbon-kentel kentel, sareng masing-masing otomatis dilas ku panangan robotic. Kakuatan las nyaéta 1,5 kali ti las manual, anu ngajamin pisan umur jasa tina pigura.


  • Ngaran Produk: Sapédah Gunung
  • Bahan: Carbon Steel Car
  • Mode Propulsion: Ranté
  • Sistem marake: Rem Disc Dual
  • Struktur pigura: Sapédah tilepan
  • Tipe Garpu Hareup: Spring Fork (Girang rendah Tanpa Damping)
  • Jinis rem: Rem Disc tukangeun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Mountain Bike-x-1

    Parameter Produk

    Inpormasi konfigurasi
    Laju 21 Super 24 kagancangan 27 kagancangan
    Pigura Baja tilepan baja karbon tinggi Baja tilepan baja karbon tinggi Baja tilepan baja karbon tinggi
    Stang kétang Stang hiji-karakter Stang hiji-karakter Stang hiji-karakter
    Garpu payun Shock Absorber garpu payun Shock Absorber garpu payun Jampe hareupeun nyerep shock
    Pangiriman Dua potong 20 Hiji potongan 51-8 wei zhuan
    qian bo Juara payun dial Juara payun dial Juara payun dial
    Derailleur Rear Saatos kajawaraan Saatos kajawaraan Saatos kajawaraan
    Ngerem Marake mékanis Marake mékanis Marake mékanis
    Katrol keri 7 buah roda Tower anu henteu diposisikan 8 buah roda Tower anu diposisikan 9 roda Tower anu diposisikan
    Kurung handap 3S handap kurung 3S handap kurung 3S handap kurung
    Pedal Pedal PVC Pedal PVC Pedal PVC
    Tirus Ban hideung tahan-tahan Ban hideung tahan-tahan Ban hideung tahan-tahan

    Gambar lengkep

    Mountain Bike-x-2

    Mountain Bike-x-3

    Mountain Bike-x-6-1

    Kit speed variabel nunjuk

    Mountain Bike-x-6-2

    Dial speed kit payun payun

    Mountain Bike-x-6-3

    Speed ​​kit kit panggiliran

    Pamandangan Dipaké

    Mountain Bike-x-5

    Mountain Bike-x-4

    Contact-Tianzhihui-Mat


  • Saméméhna:
  • Teras: