Hirup hirup séhat

Dijieunna tina SGS sertifikasi kualitas luhur bahan TPE ramah lingkungan, anu thermoplastic elastomer (TPE) tiasa manteng sababaraha kali pikeun masihan daya tahan anu hadé, bantalan sareng tahan slip.

Warta Kami

Pellentesque posuere orci lobortis scelerisque blandit. Donec id Tellus lacinia an, tincidunt risus ac, akibat tina velit. Quisquemos sodales suscipit tortor ditaemcos condimentum ...

  • China-Tianzhihui-Sports-Goods-1
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    Integrasi perusahaan ngumumkeun ...

            Hai! Babaturan anu urang dipikacinta, konsumén anyar sareng lami! Hatur nuhun pikeun perusahaan di sapanjang jalan! Kusabab integrasi bisnis perusahaan grup kami! Yancheng Tianzhihui Mat Co., Ltd. sareng Pabrik Barang Olahraga Yandu Tianhui handapeun grup urang badé ngahiji sareng beroperasi. Ngaran anyar saatos ...

  • eva foam mat material Features and precautions
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    bahan mat eva busa Featu ...

            Tikar lantai busa EVA parantos seueur dianggo dina damel sareng kahirupan, sareng éta tiasa ditingali di bumi, tempat, gimnasium sareng tempat sanés. Produksi bahan EVA nganggo alas mat gaduh seueur kaunggulan. Salaku conto: résistansi shock anu hadé, tahan cai, buktina listrik, sareng sajabana hayu urang terang ngeunaan EVA ...

  • Some common sense about linen yoga mats
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    Sababaraha akal ngeunaan lin ...

            Tikar yoga linen nyaéta tikar yoga kalayan garis. Éta dirombak dumasar kana mat yoga tradisional. Éta nganggo sistem yoga ortografik pikeun nyetak penguasa dina pipikiran instruktur yoga dina permukaan tikar pikeun ngabantosan praktisi latihan asana yoga anu leres. Éta ogé kondusif pikeun ...